İçeriğe geç

Balıkesir Ile Ayvalık Arası Kaç Km

Ayvalık’ta Balıkesir arası kaç kilometre?

Balıkesir ile Ayvalık arası kaç kilometre? Balıkesir ile Ayvalık arası mesafe yaklaşık 134 km’dir. Kamil Koç ile Balıkesir’den Ayvalık’a yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 25 dakika sürecektir. Bu, hava ve trafik koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Balıkesir Ayvalık arası otobüsle kaç saat?

Balıkesir’den Ayvalık’a Pamukkale Turizm ile yolculuğunuz yaklaşık 2 saat sürmektedir.

Balıkesir Ayvalık Cunda arası kaç kilometre?

Bandırma’ya önce feribotla, ardından karayoluyla Ayvalık’a ulaşabilirsiniz. Ayvalık-Cunda arası mesafe 8 kilometredir. Bandırma-Cunda arası yolculuk yaklaşık 3,5 saat sürmektedir.

Balıkesir Edremit Balıkesir Ayvalık arası kaç km?

Edremit ile Ayvalık arası mesafe yaklaşık 47 km’dir. Kamil Koç ile Edremit’ten Ayvalık’a yolculuğunuz yaklaşık 35 dakika ile 35 saat sürmektedir.

Ayvalık nereye bağlıdır?

Balıkesir iline bağlı bir ilçe olan Ayvalık ilçesi, Ege Denizi kıyısında yer almaktadır. Ayvalık ilçesi, Ege Denizi’nin kuzey kesiminde 285 km2’lik bir alan üzerinde yer almaktadır. İlçenin doğusunda Bergama, güneyinde Altınova, kuzeyinde Gömeç ilçesi ve batısında Ege Denizi bulunmaktadır.

Balıkesir Edremit arası kaç kilometredir?

Balıkesir Edremit Arası Otobüs Balıkesir Edremit arası mesafe 87 km olup en hızlı servisimiz ile yolculuk yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Ayvalığa feribot var mı?

Ayvalık-Midilli feribot bileti satın alırken gidiş-dönüş veya gidiş-dönüş arasında seçim yapabilirsiniz. Midilli adasına ulaşmanın en kolay yolu Ayvalık’tan geçer. Ege Denizi’nde bulunan bu adaya katamaran araçlarla ulaşılabilir.

Balıkesir Ayvalık Belediye Otobüsü ne kadar?

Otobüs seferi Balıkesir-AyvalıkOrtalama bilet fiyatı₺264.Ortalama otobüs seyahat süresi2s.Günlük otobüs sayısı1.En erken otobüs hareket saati 00:05.Mesafe108 km.En geç otobüs hareket saati23:50.

Balıkesir Ayvalık tren var mı?

Ayvalık’a trenle de ulaşmak mümkün. Balıkesir’den Ayvalık’a TCDD İzmir Mavi Treni ile gidebilirsiniz. İzmir ile Eskişehir arasında sefer yapan Mavi Tren’in duraklarından biri Balıkesir olduğu için Ayvalık’a daha kolay ulaşabilirsiniz.

Ayvalığa hangi aylarda gidilir?

Ayvalık, güzel sahil şeridi sayesinde yaz esintisi alsa da, sokaklarda dolaşabileceğiniz, devasa ağaçların gölgesindeki kafelerde oturabileceğiniz ve yılın herhangi bir zamanında Kuzey Ege Denizi’nin tadını çıkarabileceğiniz bir yerdir. Ayvalık’a bir plaj tatili için gelmeyi düşünüyorsanız, tatilinizi Haziran ve Eylül ayları arasında planlamaya çalışın.

Ayvalığın neyi meşhur?

Yöresel yemekler, Yunan mezeleri ve tabii ki taze balıklar Ayvalık’ın en karakteristik lezzetleridir. Ayvalık tostu, lor tatlısı, peynirler, dolma sakız, papalina, Girit nohutu ve koruk suyu deneyebileceğiniz yöresel lezzetler arasındadır.

Ayvalık 1 günde gezilir mi?

Ayvalık’ta Gezilecek Yerler Eski bir Yunan yerleşim yeri olan Ayvalık, şehrin gürültüsünden kaçıp ruhunuzu dinlendirebileceğiniz, huzurlu atmosferinde enerji depolayabileceğiniz bir cennet beldesidir. Ayvalık’ı keşfetmek için en az 2-3 gün ayırmanızı öneririz.

Gömeç Ayvalık kaç TL?

Otobüs Gömeç – Ayvalık Seferiobilet ile en ucuz yolculuk198,00 TLEn uygun fiyatlı firmaIsparta Petrol TurizmKaç saat Gomeç – Ayvalık?20 dakikaEn çok sefer yapan firmaIsparta Petrol TurizmOrtalama fiyat198,00 TL1 hat daha

Bandırma Ayvalık arası kaç saat sürüyor?

Bandırma – Ayvalık Otobüs Seferiobilet’te en ucuz yolculuk495,00 TLEn ucuz firmaBalıkesir Uludağ TurizmBandırma – Ayvalık Kaç saat?

Bursa Balıkesir Ayvalık arası kaç saat?

Bursa ile Ayvalık arası kaç kilometre? Bursa ile Ayvalık arası mesafe yaklaşık 285 km’dir. Kamil Koç ile Bursa’dan Ayvalık’a yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 55 dakika sürer.

Balıkesir Sarımsaklı arası kaç kilometredir?

Balıkesir Sarımsaklı arası kaç kilometre? Pamukkale Turizm ile Balıkesir-Sarımsaklı arası mesafe yaklaşık 153 kilometredir. Tüm uçuşlarımızın güzergah, duraklama ve seyahat süresi gibi detaylarını mobil uygulamamız ve web sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz.

Balıkesir Ayvalık İzmir arası kaç saat?

İzmir Ayvalık arası en ucuz otobüs biletini bulun. İki şehir arasındaki mesafe 158 km olup yolculuk yaklaşık 2 saat 10 dakika sürmektedir.

Bursa Balıkesir Ayvalık arası kaç saat?

Bursa ile Ayvalık arası kaç kilometre? Bursa ile Ayvalık arası mesafe yaklaşık 285 km’dir. Kamil Koç ile Bursa’dan Ayvalık’a yolculuğunuz yaklaşık 2 saat 55 dakika sürer.

Bandırma Ayvalık arası kaç saat sürüyor?

Bandırma – Ayvalık Otobüs Seferiobilet’te en ucuz yolculuk495,00 TLEn ucuz firmaBalıkesir Uludağ TurizmBandırma – Ayvalık Kaç saat?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Gaziantep Dul Escort